Tag: Tirana Calling

Tirana Calling është një blog kolektiv. Çdo anëtar ka një fjalë kalim dhe një emër personal që i lejon të botojë automatikisht atë që dëshiron, pa kaluar përmes ndonjë filtri redaksional.

Articoli recenti